₿= Säker Global  Framtiden Växande

Bitcoin

Bitcoin (BTC) representerar pengar, en sparteknologi och ett protokoll för värdeöverföring som passar perfekt för den moderna digitala eran. Det är ett tillgängligt verktyg för vem som helst i världen att använda, utan att vara beroende av någon annans godkännande.

Bitcoin uppvisar alla egenskaper som krävs för att vara en pålitlig form av pengar. Inte minst är bitcoin optimerat för att uppfylla den mest eftertraktade egenskapen – begränsad i tillgång.

Totalt kommer det bara att finnas 21 000 000 BTC, där varje enhet kan delas upp i upp till 8 decimaler.

1 BTC = 100 000 000 satoshis.

Detta innebär en fast och oföränderlig mängd, som aldrig kommer att ändras.

Vår tids ekonomiska räddning

Aldrig tidigare har vi haft en valuta som är tillförlitligt begränsad i sitt antal. Människor runt om i världen lider till följd av att deras livs besparingar urholkas ad-hoc av centralbankerna i landet.

Nu finns det ett alternativ som inte kan censureras.

Bitcoin-mining (utvinning)

Vad är det?

Mining är en energikrävande process som är essentiell för Bitcoins Säkerhet. Datorer runt om i världen utför en kalkyleringskostsam process för att tävla om vem som ska få addera transaktionerna som gjorts de senaste minuterna till transaktionshistoriken. Den dator som vinner tävlingen får idag ta del av 6,25 bitcoin, vilket lockar många att delta.

Anledningen till att denna process är essentiell för bitcoins Säkerhet är att det kostar att få lov att addera transaktioner till transaktionshistoriken i form av elektricitet, hårdvara och underhåll. Det är ohyggligt kostsamt att försöka fuska eller spamma nätverket, samtidigt som det är billigt att verifiera om arbetet gjorts på rätt sätt och neka falska transaktioner. Detta minskar således risken dramatiskt för falska transaktioner.

Lär dig om bitcoin som Sparteknologi.

Vi lämnar inga frågor obesvarade.

Hantera dina Bitcoin säkert

Vi utbildar dig digitalt.

Är det försent att hoppa på tåget?

Absolut Inte

Priset går upp och priset går ner men kunskap är förevigt. Det är aldrig försent att ta del av den kunskap bitcoin erbjuder för att närmare förstå pengars funktion i ett civiliserat samhälle. De som tar del av BitcoinGuiden förstår att bitcoin är i ett väldigt tidigt stadie av sin ultimata potential. Det gäller att ha tålamod och se bitcoin som ett långsiktigt sparande.