Vanliga frågor

Du får tillgång till BitcoinGuiden direkt efter ditt köp. Gratisdelen ger dig inte tillgång till hela guiden utan bara de två första delarna.

I köpet ingår tillgång till forum, instuderingsmaterial och kommunikation med utbildare.

Efter att du har lagt en beställning på en privatlektion kommer du att få ett bekräftelsemail skickat till dig. Inbjudan kommer senast 1 h innan privatlektionen

För bästa möjliga service uppmanar vi dig till att ställa dina frågor på förhand via mejl.

Innan lektionen är det viktigt att du har installerat Zoom eller Teams så att det inte uppstår några tekniska komplikationer under bokad tid. 

Du har möjlighet att kostnadsfritt avboka mötet senast 24 timmar före privatlektionen är planerad att starta.

I Den Ultimata BitcoinGuiden går vi igenom skillnaden på bitcoincertifikat och riktiga bitcoin. I instuderingsmaterialet går vi sedan igenom vad man ska tänka vid köp av certifikat och hur man sätter upp en egen bitcoinplånbok för att förvara riktiga bitcoin. Det går enkelt att köpa bitcoin med Swish via Safello, BTCX & btcswe.

De som har ett konto på bitcoinskolan får tillgång till att kommunicera med en
utbildare. Det innefattar endast kommunikation via text, frågor som inte är
allt för djupgående och svar inom 48 timmar.

Under en privatlektion har man möjlighet att få svar på mer djupgående frågor som ställs samt guidning med skärmdelning ifall man har tekniska frågor kring köp av bitcoin och förvaring av dessa.

Vinst med bitcoin som inte hålls som certifikat i ett ISK måste deklareras och kapitalvinstskattas med 30% enligt lag. Detta redovisas på bilaga K4 under avsnitt D och lämnas in i samband med inkomstdeklarationen.